IN CRESCENDO, LA CORAL QUE HA POSAT DE MODA L’ACAPELLA

La seva història.

In Crescendo és una coral que va néixer l’any 2014 i, amb moltes ganes de provar coses noves van decidir presentar-se al càsting de la segona edició del programa musical de TV3 ( Televisió catalana pública ) ‘’Oh Happy Day!’’

Després de diverses gales i cançons, el grup va resultar ser el guanyador del concurs i des d’aquell moment no han parat de fer música.

in_crescendo_web

Trajectòria musical imparable.

Amb només tres anys de carrera musical ja han llençat dos discos, el primer l’any 2015 anomenat ‘’Som In Crescendo’’ i el segon, l’han tret aquest any 2017 amb el títol de ‘’ÍNFIMIT’’.

No només han gravat cançons als estudis sinó que també les han presentat davant del públic. L’any 2015, just després del llançament del primer disc, van començar una gira per tot Catalunya, les Balears i arreu d’Europa amb més d’una cinquantena de concerts i també han participat en festivals de música com el Cap Roig o el Grec. L’Hivern d’aquell mateix any, In Crescendo va ser l’acompanyant de l’Orquestra de Cambra de Granollers i un any després, és a dir, al 2016, van fer un DVD amb les imatges i cançons del concert.

Els membres del grup.

maxresdefault

El grup musical està format per 13 integrants d’edats ben diverses. Aquests són: L’Anna, la Mª Rosa, l’Arnau, la Queralt, L’Elena, en Lluís, la Paula, l’Elsa, en Miquel, la Inés, en Julen, la Laia i la Sam, amb qui té el plaer de comptar Prêt Pour Musique per a les seves classes de cant a l’escola.

Els seus concerts

Si t’has quedat amb ganes de veure’ls actuar en directe, pròximament actuaran a Barcelona a l’Expoelèctric i al Teatre Auditori de Granollers.  Podràs trobar més informació a la seva pàgina web: https://www.increscendo.cat/agenda

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *