LADY GAGA NO VISITARÀ BARCELONA FINS EL 2018 A CAUSA DELS SEUS PROBLEMES DE SALUT

QUÈ L’ALLUNYA TEMPORTALMENT DE LA MÚSICA?

Stefani Joanne Angelina Germanotta, més coneguda com Lady Gaga ha comunicat als seus fans la cancel·lació de la gira europea de sis setmanes que estava programada per començar el 21 de setembre de 2017 a Barcelona i acabar-la 28 d’Octubre a Colònia, Alemanya.

La cantant estadounidenca s’ha vist obligada a anul·lar tots els seus concerts a causa dels greus problemes de salut que pateix.

No són del domini públic les causes per les que s’ha d’allunyar però, els metges l’hi han recomanat repòs i recuperació. A banda dels problemes que actuals també hi ha rumors de  traumes antics que no havia arribat a superar i sembla que aquest sumatori a obligat a la cantant a prendre aquesta radical desició.

      LADY GAGA 2.jpg

INICIS A LA MÚSICA.

Gaga es va començar a interessar per la música des de ben petita, de fet va ser considerada nena prodigi ja que als 4 anys va aprendre a tocar el piano, als 13 va escriure la seva primera balada amb aquest instrument i als 14 va tocar en públic a l’Open Mike (micro-obert).

Va començar a actuar en l’escena de la música rock a Lower East Side de la ciutat de Nova York el 2003. Posteriorment, es va matricular a l’escola d’arts Tisch School of arts de la Universitat de Nova York. Més endevant va signar un contracte amb Steamline Records on treballava com a compositora per altres artistes com Britney Spears, Michael Bolton o Jennifer Lopez.

Mentre ho feia va cridar l’atenció del cantant Akon, aquest li va proposar firmar un contracte discogràfic amb la seva companyia Kon Livr Distribuition que ella acceptà.

LADY GAGA 3.jpg

ÈXIT DES DEL PRIMER DISC.

Al 19 d’agost de 2008, l’artista va llançar el seu primer àlbum The Fame i va assolir el número 1 de totes les llistes musicals del món gràcies a cançons com Just Dance o Poker Face.

Des d’aquest moment l’èxit de l’artista no ha parat de créixer i és una de les cantants més exitoses i estimades del món.

La presa de la desició sobre l’anul·lació de la seva gira és a causa de la seva intenció de donar la millor versió de l’espectacle als seus fans, per tant,  aquest petit descans servirà per tornar amb molta força, continuar amb tots els concerts programats i reiniciar una nova gira per Europa.

LADY GAGA 4.jpg

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *