Passió per la música

Passió per la música

Entrevista al monogràfic emprenedors l’escola Prêt Pour Musique.

Núria Comellas, amb uns 16 anys d’experiència com a professora de música, va engegar a l’abril de 2016 l’escola de música Prêt Pour Musique a La Garriga. Un dels objectius de Comellas a l’hora d’iniciar aquest projecte era oferir classes personalitzades a petits i grans, on la qualitat en el tracte i l’ajuda en l’aprenentatge marquessin la diferència. “Saber motivar als alumnes i que vegin que evolucionen dia a dia és el que més valoren i els agrada. A més se senten satisfets quan veuen que els guies cap al seu objectiu”, explica.

S

Aquest mes de setembre ha traslladat l’escola a un nou espai al carrer Calàbria, on poden oferir classes de tota mena d’instruments com piano, guitarres, violí, clarinet, saxòfon, trompeta, bateria, cant, entre d’altres. El centre, a més, no ha parat de créixer i avui ja hi ha una seixentena d’alumnes i en total nou mestres que fan classes individualitzades.

” La personalització és la base. Els mestres estan 100% per l’alumne”, diu.

 

Amb aquest creixement, la Núria reconeix que, tot i que se sent molt satisfeta i ho viu amb passió i un gran orgull, el dia a dia requereix un esforç molt gran que pot resultar esgotador per les moltes hores de dedicació.

Captura de pantalla 2017-10-21 a les 17.40.36.png

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *